MUS Lejr

PIRATLEJR
MUS-LEJR EGEMOSEN 20.-22. SEPTEMBER 2019

På årets MUS-lejr skal vi hjælpe Kaptajn Sorte Ild og hans piratkammerater i jagten på sørøverguldet!

MUS-lejr er en lejr for minier og juniorer samt deres ledere. Et engageret team fra Egemose Centret arrangerer alle aktiviteterne, så det er bare om at møde op og nyde weekenden. Alle måltider bliver lavet af Egemose Centrets madhold, til gengæld skal lederne deltage på aktiviteterne med spejderne og måske hjælpe med en post.

Praktiske oplysninger:
Turen starter på Egemose Centret, Egemosevej 9, 3660 Ganløse Stenløse, fredag den 20. sep. kl. 19.00 hvor teltet skal være rejst. Det er muligt at ankomme til centret fra kl. 17.00. Lejren slutter igen søndag den 22. sep. kl. 13. Fredag aften bliver der ikke serveret mad, så husk madpakker. Overnatning sker i eget medbragt telt.

Kursusgebyr: er 275 kr. pr. person, heraf 100 kr. i lejrgebyr. Prisen inkluderer 5 måltider, lejrplads og aktiviteter. I er først registreret når betalingen er modtaget og så er det en bindende tilmelding.

Tilmelding sker via mail på mus@egemosen.dk. Her skal oplyses gruppenavn, antal deltager opdelt i minier, juniorer og ledere, email og tlf. nr. til kontaktperson samt særlige hensyn inkl. allergier).
Indbetaling skal foregå til Egemosens kontonummer: Danske Bank, reg. nr. 3140 og konto nr. 3332019260. Indbetalingen skal mærkes med MUS-lejr og gruppenavn.

Tilmeldingsfrist: 1. september 2019. Da vi maximalt kan have 150 deltagere gælder først-til-mølle princippet.

Husk derudover penge til biksen, der vil have åbent, mens I er på centret.

Yderligere info:
Ved spørgsmål kontakt lejrlederne Laura og Johanna på mus@egemosen.dk
Mere information kan findes på vores facebookside: https://www.facebook.com/EgemoseCentret/

Vi glæder os til at se jer på Egemose Centret!