Påskekursus

Årets påskekursus på Egemose Centret står i den nordiske mytologis tegn. Kurset vil tage jer med på en oplevelsesrejse i mytologiens verden. På denne uforglemmelige rejse kommer I til at lære hvordan man er en ægte viking. I vil møde udfordringer, guder, vikinger, andre spejdere og ikke mindst få én på opleveren. Kravet for at komme med på denne uforglemmelige rejse er at du er mellem 12 og 16 år, og at du samler minimum 3 af dine bedste spejdervenner til at tage med dig på rejsen. Hiv fat i din spejderleder og får ham/hende til at melde jer til i dag!

Praktiske informationer

Aldersgruppe
Kurset på Egemose Centret er for tropsspejdere med 4-8 spejdere pr. patrulje. Alle i patruljen skal være fyldt 12 år inden kursusstart. Vi har plads til 22 patruljer, hvor vi fordeler pladserne efter først til mølle princippet.

Kursussted:
Egemose Centret
Egemosevej 9, Ganløse
3660 Stenløse.

Kursustidspunkt:
Start: Torsdag d. 13. april kl. 11.00
Slut: Mandag d. 17. april kl. 13.00

Kursusgebyr:
695 kr. pr. spejder. Prisen inkluderer mad fra torsdag aften til og med frokost mandag, samt overnatning og aktiviteter.

Tilmelding:
Tilmeldingen foregår ved at sende en mail til paaskekursus@egemosen.dk med følgende oplysninger:

Gruppenavn
Patruljenavn
Antal deltagere i patruljen
Email på kontaktperson
Telefonnr. på kontaktperson
Fulde navn og alder på alle deltagere i patruljen
Allergier eller andre særlige behov, der skal tages hensyn til

Når dette er modtaget, vil I få tilsendt en ny mail med reg. nr. og konto nr., hvor kursusgebyret skal overføres til (695 kr. pr. spejder). Patruljen er først tilmeldt, når vi har modtaget betalingen.
I vil Ca. 2 – 3 uger inden kursusstart få tilsendt et deltagerbrev pr mail, hvor der er yderligere informationer til spejderne.

OBS: Pengene vil ikke blive tilbagebetalt i tilfælde af afbud, hvis der er mindre end en måned til kursusstart.

Spørgsmål:
Skriv til paaskekursus@egemosen.dk

Venlig hilsen Theis og Oliver
-Lejrledere på Påskekursus 2017

Filer: