Udlejning

Udlejning af hytter og grund

Ud over vores lejre i løbet af året, er der også mulighed for selv at leje hytterne til spejderaktiviteter på Egemosen eller hele Egemose Centret.

Vores primære overnatningshytte er Hotellet. Her er toiletter, bad, køkken, et stort fælles opholds og sovesal og et lille lederrum.

Som supplement til Hotellet anbefaler vi også at leje Saloonen. Saloonen er en store bjælkehytte der fungerer som opholdsrum og har et nyt stort køkken. Særligt til gruppeture eller større arrangementer kan det være en fordel med en adskilt opholds- og sovehytte.

Derudover har vi to mindre overnatningshytter; Egeknasten og Mosehullet. Det er simple overnatningshytter med 2 kogeplader og minimalt køkkenudrustning.

På grunden har vi en række gode områder til forskellige aktivitet. Derudover er der adgang til rafter. Brænde kan findes på området. Der kan laves aftale om køb af ekstra brænde, lån af aktivitetsmaterialer, håndværktøj, projektor, wifi adgang mv. Spørg vores udlejr.

Lejrpladser

Fordelt på grunden har vi plads til op til ca. 300 personer i telt. Skal det være plads til lejrarbejde er tallet dog lidt lavere. Vores mest anvendte lejrplads er Mindepladsen der ligger ved indgangen til centret, tæt på toiletterne. På den anden siden af byen ligger Nørrebrogade der er vores anden store lejrplads. Endelig har vi Indianerpladsen, Naturlejrpladsen og Stenalderøen her med sine egenskaber.

Kontakt udlejer på mail: udlejning

Kort over byen

kort-over-byen

Kort over området

ec-kort